• İMAMOĞLU ÇİCEK DAĞITTI

    Kendi anne olan, vicdanı anne olan, ruhu anne olan tüm kadınların, Anneler Günü'nü kutlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylik Pazarı alanında kadınlara çiçek hediye etti.

  • Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün Çözüm Masası alanında çiçek dağıtımı yapan İmamoğlu,  el emeği, göz nuru ürünlerin satıldığı stantları da gezerek, esnaf kadınlara çiçek takdim etti.

    Anneler Günü, Beylikdüzü’nde neşe içinde geçti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Beylik Pazarı’nda; anne ve anne adaylarına karanfil, kasımpatı ve papatya gibi en sevilen çiçekleri dağıttı. Memnuniyet içinde çiçekleri alan kadınlar, Başkan İmamoğlu’na teşekkür etti. Ayrıca el emeği, göz nuru ürünler satan esnafı da ziyaret eden İmamoğlu, tezgahtaki kadınların gününü kutladı ve onlara çiçek takdim etti.

    Annelerin baş tacı olduğunu vurgulayan ve her daim en kıymetli varlıklarımız olarak kalacağını belirten Başkan İmamoğlu, “Geleceğimizi, bugünün annelerinin yetiştirdiği ve yetiştireceği çocuklar çizecek. O nedenle annelik en kutsal görevdir. Annelerimizin değerini hayatta iken çok iyi bilmeli ve göstermeliyiz. Anneler Günü kutlu olsun.” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir