• İMAMOĞLU ERDOĞAN’IN OYUNU İSTEDİ

    CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

  • İstanbul’un eski Büyükşehir Belediye Başkanları Bedrettin Dalan ve Nurettin Sözen’i ziyaret eden İmamoğlu, Beştepe’de Erdoğan ile 50 dakikalık bir görüşme yaptı. İmamoğlu, görüşmenin ardından yaptığı açıklama, “Güzel bir sohbet oldu. İstanbul’u konuştuğumuz, İstanbul’la ilgili tecrübe, öneri ve tavsiye dinlediğimiz bir görüşme oldu. Kıymetli anekdotları vardı. Dileğimiz en az hata ile hatasız bir dönemi başlatmak. Faydalı bir görüşme oldu” dedi. İmamoğlu, şunları söyledi:

    “Bizim de kendi çalışmalarımızda olan kendilerine bu anlamda kaygılarımızı sorduğumuz, kendilerinin de fazlaca dile getirdiği dikey yapılaşma konusunda İstanbul’un dönüşüme muhtaç olduğu ve bu kavramın İstanbul’u rahatsız etmemesi noktasında fikir birliğine vardık. Kendileri de defalarca dile getirdi. Aynı karakteri var etmek istediğimizi ifade ettik. Göreve ilk başladığı yıllardaki sadece hizmeti değil o dönemdeki kendi dönemleri ile ilgili ilgi alaka vatandaşla iletişim kurma noktasındaki başarı ve becerilerinden bahsettiler. Ben de teyit ettim. İstanbul’da yaşıyordum o dönemin şahidiyim. Siyasi görüş ayrılıkları olabilir iyi davranışlar iyi diyaloglar iz bırakır. Görev yaptığım dönemde aynı karakterle herkese aynı mesafede ve insanları eşit kabul ederek hizmet üretmeyi felsefe edindiğimi söyledim.

    Somut projeden ziyade, yine seçimin adil, saygılı, seviyeli ortamda geçmesi için sohbetler oldu. Öyle başladığını işaret ettik. Meclis başkanı ile sohbetimizi kendi niyetimizi ilettik. Kendilerinin de bu yönde beyanları oldu. Proje için erken. İhtiyaç duyulursa zaman içinde İstanbul’da projemiz varsa uygun ortam varsa anlatmaktan çekinmeyiz. İstanbul için üreteceğimiz ne varsa bilinsin isteriz. Kendileri de İstanbullu, hemşerimiz. Açıkçası bu yöntemle oyunu da istedim.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir