• İMAMOĞLU ESNAFIN YANINDA

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Büyükşehir Taksi Durağı’ndaki esnafı ziyaret etti. Taksicilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, “Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” diyerek esnafın yanında olduğunun mesajını verdi.

  • Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi’nde bulunan taksi durağını ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu esnafın sorunlarını dinledi. Beylikdüzü’nde ulaşımda sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken İmamoğlu, “En az şikâyeti taksicilerden alıyoruz, bunun için size ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi. Taksici esnafının minibüs ve otobüs şoförlerine göre vatandaşla birebir iletişim kurabildiğini belirten Ekrem İmamoğlu, “Geri bildirimleriniz önemli. Bu sebeple koşullarınızın iyileştirilmesi için gerekli önlemleri alacağız.” şeklinde konuştu.

    “Ulaşım Komisyonu Kurduk”

    Başkan İmamoğlu: “Mecliste ulaşımla alakalı bir komisyon kurduk. Burada geliştirdiğimiz projeleri İBB’ye sunuyoruz. Bizim yetkimiz dışında olan sorunları dahi çözmeye çalışıyoruz. Bizimkent Köprüsü ile ilgili güzel bir proje sunduk, uzun zamandır geri dönüşünü bekliyoruz. Beykent’i çok önemsiyoruz. Bu sebeple bölgeyi Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile inceleyip Beykent’in önündeki sıkışma için itirazımızı bildirdik.”diye kaydetti.

    Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü genelinde yaşanan otobüs sıkıntılarıyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile sürekli görüştüklerini hatta alternatif projeleri de sunduklarını söyledi. E-5 Karayolu üzerinden Beylikdüzü’ne girişlerin sıkıntılı olduğunu ve vatandaşın Beykent üzerinden girişinde de problemler yaşandığını söyleyen Başkan İmamoğlu, alternatif yolların açılması gerektiğine değindi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir