ALTIN 2.239,99-0,14%
BITCOIN 2026418-7,83%
19 Mart 2024
İstanbul
12°

AÇIK

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İMAMOĞLU: KÖPRÜ VE TÜNELLERİN KRALINI YAPARIZ

İMAMOĞLU: KÖPRÜ VE TÜNELLERİN KRALINI YAPARIZ

ABONE OL
16 Şubat 2019 11:10
İMAMOĞLU: KÖPRÜ VE TÜNELLERİN KRALINI YAPARIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, gündüz Beylikdüzü’nde devam ettiği seçim etkinliklerini, akşam saatlerine Avcılar’a taşıdı. İmamoğlu, İstanbul Yerel Kalkınma Platformu üyeleri ile Avcılar’da bir düğün salonunda bir araya geldi. İktidar partisine mensup belediyelerin yol, köprü, tünel yapmakla övündüklerini belirten İmamoğlu, ”Biz de yaparız. Hem de kralını yaparız. Hiç kuşkuları, en ufak endişeleri olmasın. Bir yol, tünel, köprü yapmak bir mühendislik ve finans işidir. Ben projeci bir adamım. Hayatım öyle geçti. Dünyanın en iyi mühendislik hizmetini nereden alacağımı bilirim. Finans bulacak kabiliyetimiz de var. Bu ayrı bir şey. Ama günümüz belediyeciliğinde önemli olan insana hizmet” dedi.

”Sizin diliniz televizyonlardan kıyak”

Pazarları gezerken tanık olduğu yoksullukla ilgili bilgiler veren İmamoğlu, belediyecilik anlayışlarının ”insan odaklı” olacağını vurguladı. ”Kimseyi ayrıştırmayacağız” diyen İmamoğlu, ”Vatanseverliği ve inancı kimse ölçmesin. Kimsenin haddine değil. Bu şehri ve ülkeyi 82 milyon seven insan var. Kimse kimsenin sevgisini, bu ülkeye olan sevgisini, bu ülkeye olan katkısını ölçmeye kalkmasın. Gönlünüzü ve desteğinizi istiyorum. Beni, olduğum gibi anlatmanızı istiyorum. Beni insanlara tanıdığınız gibi anlatmanızı istiyorum. Sizin diliniz, en kıyak televizyondan daha kıyak veya anlatımınız en kıyak gazeteciden daha kıyak. Ben, sizin referansınızla seçilmek istiyorum. Sırtını size dayayan, sizinle yarın bu şehri beraber kol kola yönetmek isteyen bir kardeşinizim. Tabii ki devletin kurumlarına hesap veririm ama siyasi ağalara hesap vermem. Endişeniz olmasın” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: