• İMAMOĞLU’NDAN ÇOK SERT AÇIKLAMA

    Hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada, “Algı operasyonu yapanların yeni hedefi Beylikdüzü Belediyesi” dedi.

  • Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hakkında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı. Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan açıklamada, “Tüm muhaliflerin darbeci ve Ergenekoncu ilan edildiği bir dönemden, iktidar dışındaki herkesin FETÖ’cü gibi gösterilmeye çalışıldığı bir döneme girdik. İktidara yakın medya kuruluşlarının bu konudaki sorumsuz yayıncılığının çoğu zaman hükümeti de zor durumda bırakan ölçüsüz bir hal alabildiği hepimizin malumudur.

    Çok uzun yıllar boyunca FETÖ’cülükle aktif olarak mücadele etmiş, dini inançların her türlü istismarına ödünsüz karşı durmuş Cumhuriyet Halk Partisi’ni bile FETÖ örgütüyle ilişkili göstermeye çalışmak için yapılan asılsız haberlerin haddi hesabı yoktur. Bu çerçevede daha kısa bir süre önce, partimiz yöneticilerinin, milletvekillerinin Pensilvanya’yı ziyarete gittiği, elebaşı Gülen ile fotoğraflarının bulunduğu haberleri bile uydurulabilmiştir.

    Bu çevreler utanmadan eski bir parti yöneticimizin Twitter üzerinden FETÖ ile birlikte Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın kızına yönelik suikast girişiminde bulunduğu gibi gerçeğe aykırılığı ispatlanmış haberler uydurmayı bile vicdanlarına kabul ettirebilmişlerdir. Ama kendilerince algı operasyonu yapanların yalanları her seferinde ve hızla açığa çıkmıştır” denildi.

    “Algı operasyonu yapanların yeni hedefi Beylikdüzü Belediyesi” Algı operasyonlarının yapıldığını belirten Başkan İmamoğlu açıklamada, “Bunun gibi sayısız yalanı habermiş gibi göstererek hükümete yakınlıklarını pekiştireceklerini, kurguladıkları senaryolarla iktidarın daha da çok gözüne gireceklerini düşünenlerin CHP’yi, FETÖ’yle ilişkili gösterme operasyonunun yeni ve bugünkü hedefi de Beylikdüzü Belediyesi oldu. Beylikdüzü’nün, 2014 yerel seçimlerinde İstanbul’un 39 ilçesi içerisinde Ak Parti’den CHP’ye geçmiş tek ilçe olmasının neden olabileceği ruh halini gayet iyi anlıyorum. Ancak halkın iradesine yalan haberler, masa başı kurgularla ipotek koyabileceklerini zannedenler çok yanılıyorlar” ifadelerine yer verdi.

    İmamoğlu, yaptığı açıklamada sözlerini şöyle sürdürdü: “FETÖ soruşturması kapsamında bugün haklarında soruşturma başlatılan iş adamlarından sadece biriyle, daha Belediye Başkanı olmadan önce 2009’da başlayıp bitmiş bir projedeki küçük ve normal ticari ilişkimi sanki yeni bir durummuş ve sanki bir suçmuş gibi göstermeye çalışanlar! FETÖ örgütüyle ilişkili olabileceğime dair aleyhimde tek bir belge, tek bir ifade, tek bir kanıt bile olmadığı, hakkımda FETÖ örgütüyle ilişkiden dolayı açılmış tek bir soruşturma bulunmadığı halde, varmış izlenimi oluşturmaya çalışanlar! Bırakın FETÖ’yü, halihazırda başka herhangi bir konuda bile hakkımda hiçbir soruşturma olmadığı, daha önce verilen soruşturma kararları Danıştay tarafından iptal edildiği halde, soruşturma altında bir Belediye Başkanı olduğum yalanını uyduranlar! Sizlerin neyi neden yapmaya çalıştığınızı çok iyi görüyorum, çok iyi anlıyorum. Sizler de şunu çok iyi anlayın ki, bu yapmaya gayret ettiğiniz şeyin adı gazetecilik değildir. Annenize babanıza, eşinize çocuğunuza anlatamayacağınız, utanç kaynağı işlerle uğraşmayı bir kenara bırakın. Çünkü bu yalan ve maksatlı haberlerinizle ne şahsımı ne de Cumhuriyet Halk Partisi’ni lekeleyebilirsiniz. Ancak bu tavrınızla, ülkemizin başına gelmiş en büyük felaketlerden biri olan FETÖ terör örgütünün gerçek sorumlularının, gerçek suçlularının bulunup yargılanmasına ve cezalandırılmasına engel oluyorsunuz. Bir Vatan hainliğinin örtbas edilmesine vesile oluyorsunuz. Bu nafile yoldan dönün.”

    İHA

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir