• İMPLANT FİYATLARI NE KADAR?

  • İmplant, son yılların en çok tercih edilen diş tedavi yöntemlerinin başında geliyor. Dolgu ve porselen diş yapımından farklı olarak implant diş yaptırmak isteyen kişinin çene kemiğine diş kökleri görevi görecek olan özel vidalar ile diş kökü yapılmasıdır. Diş fiyatları etkileyen et temel unsurlarından biriside diğer diş yapılarına ve çalışmalarına göre daha kalıcı ve kesin çözüm olarak görülmesidir.

    İmplant diş yapımı için kullanılan yöntemler kalıcı ve büyük oranda memnuniyet verdiği kadar diğer diş tedavi yöntemlerine göre daha ağır ve ağrılı bir süreçtir.

    implant fiyatları

    İmplant diş yaptırmak kimler için uygundur.

    İmplant tedavi yöntemi kalıcı sonuçlar sunması nedeniyle bazı kişiler için sorun yaratabilir. Bunların başında vücut gelişim süreci devam eden kişiler en başta gelmektedir. Çene içerisine implant kök yapımı, çene gelişimi devam eden kişiler için ilerleyen zamanlarda sorun yaratmaktadır. Çene gelişimi sürecinde çene yapısında sorunlar ihtimali olduğu için tedavi başlangıcından önce Diş doktoru‘nun onay vermesi gerekmektedir.

    Vücut yapısına ek olarak İmplant diş yapımı için kontrol listesinde şeker ve tansiyon gibi kişi üzerinde kalıcı olarak bulunan hastalıkların implant için engel olup olmadığı incelenmektedir.

    . . .

    İmplant diş yapımı cerrahi adımları;

    • İmplant tedavisi isteyen kişinin bütün kontrolleri yapıldıktan sonra başlayan tedavi sürecinin başında, çekilmiş olan dişlerin yerinin temizlenerek implant vidaları için yuvalar açılması ile başlar.
    • Yuvalara müşterinin seçimine göre değişen implant kök vidaları yerleştirilir ve kapakları kapatılarak çenenin köklerle uyum sağlaması için beklenir. Bu süreç çene yapısı ve kişi özelliklerine göre değişir. Uzman implant diş doktoru bu konuda sizi bilgilendirecektir.
    • Dişlerin ve çenenin röntgeni çekilir. İmplant diş için çene yapısına ve diğer diş düzenine uygun olup olmadığı kontrol edilir.
    • Röntgen sonuçlarından sonra kişinin çene yapısına göre özel olarak tasarlanmış olan dişler implant vidaları açılarak monte edilir.

    implant fiyatlari

    Cerrahi işlemler sırasında bir çok kişinin tereddütte kaldığı nokta implant vidası için açılan yuvaların oluşturulmasıdır. Uzman doktorların çalışmaları ile bu süreçte bile profesyonel sonuçlar alınmaktadır. İmplant diş yapımı hizmetini almak isteyen kişilere için bu süreçlerin kontrolünde ve tedavi süreci boyunca doktorların ilgi ve önerileri büyük önem taşır. Tedavi sonrasındaki ve iyileşme sürecinde verilecek öneriler İmplant diş doktoru tarafından yapılmaktadır. Tedaviden en iyi sonuçları almasında önem taşıyan noktalardan biriside bu önerileri kişinin vücutsal yapı analizine göre verilmesi ve kişinin bu önerilere düzenli şekilde uymasıdır.

    İmplant Diş Fiyatları 2018

    İmplant fiyatları kişilerin diş yapısına ve kullanılan malzemelere göre değişir. Ürünlerin ne kadar kaliteli olduğu ve kök için kullanılan vidaların kalitesi. Özel tasarlanan diş yapımı için kullanılan maddeler implant fiyatları için genel belirleme kriterleridir. Tam olarak kesin fiyatlar için uzman doktorlar tarafından yapılan sonuçlar ve analizler ile verilebilir. İnternetten bakarak kolay kolay fiyat alamayabilirsiniz. Siz buradan 100 lira fiyat çıkarırsınız doktora gidersiniz 10 bin lira implant fiyatı çıkabilir şok olursunuz. En iyisi baştan kendinizi hazırlamak olacaktır.

     

    Kaynak: Deşifre

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir