• İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ BAKIRKÖY’DE

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek, “3. Sağlık Yönetiminde İnsan Kaynakları Zirvesi”, 11 Mart 2017-Cumartesi günü Bakırköy Belediyesi Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde yapılacak.

  • İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu tarafından düzenlenen ve Bakırköy Belediyesi’nin destekleriyle  gerçekleşecek zirvede; sağlık sektörünün duayen isimleriyle öğrenciler bir araya gelecek.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu Başkanı Hüseyin Yazıcı’nın açılış konuşmasıyla başlayacak 3. Sağlık Yönetiminde İnsan Kaynakları Zirvesi’nde; sağlık sektörü temsilcileri öğrencileri doğru yönlendirme adına bilgilerini paylaşacaklar.

    İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu’nun ziyaretinde konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu zirveyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “3. Sağlık Yönetiminde İnsan Kaynakları Zirvesine ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyuyoruz. İlki 1997 yılında üniversitelerimizde açılan sağlık yöneticiliği bölümü oldukça ilginin arttığı  bir bölüm ve bugün Türkiye’de gerek devlet üniversitelerinde gerekse vakıf üniversitelerinde oldukça yaygınlaştı. Ben de 3 yıl öncesine kadar hastane yöneticiliği yapan, sektörün içindeki bir kişi olarak; sağlık yönetimi bölümünde okuyan öğrenci kardeşlerimizin doğru yönlendirilmesi adına bu zirveyi çok önemsiyorum. Sağlık hizmetleri sektörü Türkiye’de büyük ivme kazandı ve yurt dışından da sağlık hizmeti almak için ülkemize gelen yabancıların sayısı oldukça  arttı. Bu açıdan da sağlık sektörü temsilcilerinin gençlerimize aktaracağı bilgiler çok önemli.”

    İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu Başkanı Hüseyin Yazıcı da zirveye binin üzerinde sağlık yönetimi öğrencisinin  katılmasını beklediklerini ifade ederek; zirveye katılmak isteyen öğrencilerin, üniversitelerindeki marka temsilcisiyle iletişime geçmelerini istedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir