• IŞIK: BEYLİKDÜZÜ’NDE ALARM ZİLLERİ ÇALIYOR

    Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık Beylikdüzü’ndeki yönetimi eleştirdi. Işık, Beylikdüzü’nün gelecek vizyonu olmadığını kötü bir yönetimle 5 sene geçirdiğini ifade etti.

  • Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık  gazetecilerle sabah kahvaltısında buluştu. Beylikdüzü’ndeki seçim sürecini değerlendiren Işık, 1 Nisan’dan sonra spor ve eğitime önem vereceklerini ifade etti. Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, ‘Maalesef Beylikdüzü’nün bir kent ideali yok. Bir kent vizyonu yok. Spor ve sosyal alanlarda ilçenin nüfus artışına yönelik geliştirebilecek eğitim ve trafik alanlarında senelik eylem planları ortaya konulmamış. Hedef ortaya koymazsanız hedefe ulaşma noktasında sıkıntı çekersiniz. 2014’te Beylikdüzü’nün nüfusu 220 bindi bugün bu rakam 400 bine ulaşmış durumda. Yapımı devam eden inşaatlar bittiğinde bu nüfus 500 bin, 700 bin olacak. Son 5 senede nüfusu kaldıracak bir yatırım göremedik. Beylikdüzü hep bu noktaya kadar hazır yedi. Artık alarm zilleri çalmaya başladı. Ulaşım noktasında her noktada trafik sıkıntısı var. Bizler bu nüfus artışına yönelik hızlı bir şekilde çözüm imkanları bulacağız. Projelerimiz hazır bekliyor’ ifadesini kullandı

    EĞİTİM VE SPORA BÜYÜK YATIRIM YAPACAĞIZ

    Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, ‘Beylikdüzü gibi bir ilçede 400 bin insan yaşıyor. Genç nüfus fazla. Gençlerin futbol oyanayacakları saha yok. Şu ilçeye 2 tane spor sahası kazandırılmamış. 1 tane var oda sentetik çim saha. Biz futboldan başlayarak dalış, rüzgar sörfü ve çok çeşitli spor alanlarını gençlerimize kazandıracağız. Şu an maalesef uyuşturucu bağımlılığı almış başını gidiyor. Biz bunların önüne sporla geçebiliriz. Biz spor ve sosyal alanları arttırarak bu kötü alışkanlıkların önüne geçebiliriz. Beylikdüzü’nde okul yatırımlarının yapılması gerekiyor. Önceki başkanlarımız ciddi bir okul yatırımı yapmıştı. Beylikdüzü hazır yatırımı yedi. Nüfus arttı. Şu anda bu okullar yetmemeye başladı. Bu ciddi bir sıkıntı oluşturuyor ve daha da büyük sorun oluşturacak’ diye konuştu.

    BEYLİKDÜZÜ’NE CAĞ ATLATACAĞIZ

    Ulaşım konusundada ciddi sıkıntılar olduğun ve bu sıkıntıları giderecek projelerinin olduğu vurgusunu yapan Mustafa Necati Işık, ‘Ulaşım anlamında entegre bir vizyon ortaya koyacağız. 5 senelik değil uzun vadeli periyotlarla bir vizyon oluşturacağız. Özellikle metro burada sürekli konuşulan bir konu olmuş. Binali Yıldırım gibi rol modelle Beylikdüzü’ne metroyu getireceğiz. Buradan hafif raylı sistemle denize ulaşabileceği bir ulaşım tasarlıyoruz. Buradanda Kadıköy’e Bakırköy’e deniz otobüsü ile ulaşım sağlayacaksınız. Bu yatırımlarla Beylikdüzü’ne çağ atlatacağız’ dedi.

    BEYLİKDÜZÜ’NÜN HALİ ORTADA

    5 senede belediyenin borcunun 5’e katlandığını vurgulayan Işık, ‘5 senede ciddi borçlanma ve ciddi arsa satışı var. Buna rağmen Beylikdüzü’ne yapılmış ciddi bir proje ve yatırım yok. Son 5 senede Beylikdüzü’ne yapılan 3 tane proje yok. 2 tane proje var oda Ak Parti döneminde başlamış bu dönem ya katkı yapılarak bitirilmiş yada makyajlanmış. Türkiye çağ atlıyor. Dünyada yapılan  en büyük 10 projenin 5’i Türkiye’de yapılıyor ama Beylikdüzü’nün hali ortada. Beylikdüzü maskeyle yönetiliyor. Bu maske ve algıyı biz kaldıracağız. Herkesin hakkını hukukunu koruyacağız. Bizler Beylikdüzü’nü ayağa kaldıracağız. Siyasi görüş ayrımı yapmadan. Tamamen eşit ve ortak paydada yönetebileceğimiz bir yönetim şekli ortaya koyacağız’ ifadesini kullandı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir