• IŞIK: BEYLİKDÜZÜ’NE HİZMETİ BİZ GETİRECEĞİZ

    Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık Beylikdüzü’lü komşularıyla buluşmaya devam ediyor. Yapacakları hizmetleri tek tek Beylikdüzü halkına anlatan Işık, ‘Bizler Beylikdüzü’ne doğru ve yerinde yatırım yapacağız’ ifadelerini kullandı.

  • Beylikdüzü’ Belediyesi’nin borcunun 6 kat arttığı ifadesini kullanan Işık, ‘Beylikdüzü Belediyesi en fazla borcu olan belediyesi. Biz başkalarını karalayarak bir yere varamayız. Yeni bir siyaset dili geliştirmemiz lazım. Biz bundan sonra Beylikdüzü’ne nasıl bir vizyon katabiliriz? Bunun peşinde olmamız lazım. Ama bazı gerçekleride ortaya koyarak nasıl hedeflerimizi gerçekleştireceğiz anlatmamız lazım. Bizler Ak Parti iktidarı gücünü buraya getirerek bu yatırımları burada yapacağız. Kaynaklar yaratacağız. Zaten tablo ortada. Bu borçla buraya şimdiki yönetim bir çivi bile çakma şansı kalmadı. Hizmeti biz getireceğiz’ ifadelerini kullandı.

    Yepyeni çağdaş modern bir belediyecilik anlayışı kazandıracağını belirten Işık, ‘Sizlerinde desteğiyle, bizlerin Beylikdüzü’nde güzel bir geleceğe imza atması gerekiyor. Burayı hep beraber ayağa kaldıracağız. İki ay gibi kısa bir sürede canla başla mücadele edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği adına bunu yapacağız. Projelerimiz hazır.’  şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir