ALTIN 2.238,04-0,23%
BITCOIN 2052588-6,43%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

IŞIK’TAN MİNİK DOSTLARA HASTANE

IŞIK’TAN MİNİK DOSTLARA HASTANE

ABONE OL
16 Şubat 2019 16:32
IŞIK’TAN MİNİK DOSTLARA HASTANE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Necati Işık, Hayvanları Koruma Derneği yetkilileri ile bir araya geldi. Sokak hayvanları ile ilgili Beylikdüzü’ne yapacaklarını anlatan Işık’a Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’de eşlik etti.

MİNİK DOSTLARA HASTANE

AK Parti Beylikdüzü Adayı Işık,“Bugün Bakırköy’den Silivri’ye kadar bir hayvan hastanesi yok. İlçemize bir hayvan hastanesi kazandıracağız. Buradaki minik dostlarımızın da bakıma ihtiyacı var. Onlara da hak etikleri yaşam hakkını sağlayacağız.İlçemizde yaşayan her canlı için muhteşem bir gelecek vaat ediyoruz. 1 Nisan 2019 itibariyle önümüzdeki 5 yıllık süreçte Beylikdüzü’nün çehresi değişecek. Beylikdüzü’ne aynı zamanda profesyonel bir hayvan barınağı kazandıracağız. Mobil beslenme servisleri ve bakım üniteleri için her mahalleden seçilecek gönüllü ekipler ile çalışacağız. Kuşlarımız zarar görmesin diye 1 Nisan itibariyle kentimizde artık havai fişek atılmayacak.” ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ KALICI PROJELER

Kısa süreli proje üretmek yerine uzun vadeli projeler üzerine çalışma yaptıklarını söyleyen Işık, “Genel geçer projeler üretmek yerine kalıcı projeler üretmeyi hedefliyoruz. İlçemiz İstanbul’un en çok göç alan bölgelerinin başında yer almaktadır. Bu nedenle hayata geçirmek istediğiniz çözümlerde uzun vadeli olmalıdır” dedi. Işık, nüfusun 5 yılda iki katına çıkması ve yapılan düzensiz yapılaşmanın beraberinde bir kaosu getirdiğini söyledi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: