• İsmail Küçükkaya: Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmiyorum

    Gazeteci İsmail Küçükkaya, Binali Yıldırım’ın her şeyi bildiğini savunarak “Onu Allah’a havale ediyorum” dedi.

  • 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimi öncesi yapılan ortak yayın öncesi The Marmara Oteli’nde Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşme nedeniyle iktidar çevresinden büyük eleştiri alan yayının moderatörü İsmail Küçükkaya, “Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmiyorum” dedi.

    Fox TV’de bu sabahki yayınında konu hakkında konuşan Küçükkaya, görüşmeden Binali Yıldırım ve danışmanın haberi olduğunu belirterek şunları söyledi:

    Ben Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmeyeceğim. Neden biliyor musunuz? Çünkü o her şeyi biliyor. Onun danışmanı her şeyi biliyor. Türkiye’nin gözü önünde olup bitenleri… Kendisine baskı yaptılar. Belki yanlış bilgiler verildi. Normalde kendi kendime kalsam hakkımı helal ederim. Ben kimlere ne haklar helal ettim.

    Ama bu defa ben Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmeyeceğim. Allah’a havale ediyorum kendisini. Her şeyi bilmesine rağmen. Neden biliyor musunuz? Çünkü maalesef annem her şeye tanık oldu. Annem İstanbul’da kalmayı sevmemesine rağmen, diş tedavisi için bendeydi. Yaşadığım bu süreci maalesef onun yanında konuşmak zorunda kaldım. O nedenle ben Binali Yıldırım’a hakkımı helal etmiyorum. Kendisini Allah’a havale ediyorum.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir