• İSTANBUL İÇİN YAĞIŞ UYARISI

    İstanbul’da akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor

  • Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin geneli parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, İzmir, Muğla ve Gümüşhane dışında tüm yurdun yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

    Yağışların; Marmara’nın güneydoğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Göller Yöresi, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Kütahya, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Tunceli, Diyarbakır’ın kuzey ve Balıkesir’in doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

    Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, öğle saatlerinden sonra Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

    Yağışların öğle saatlerinde il genelinde gece saatlerinde ise kuzeyinde kuvvetli olması bekleniyor.

    21 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

    20 Bursa: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

    22 İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimleri akşam saatlerine kadar kısa süreli ve yerel sağanak yağışlı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir