• İstanbul Üniversitesi “Karadeniz’in Enlerini Seçti”

    İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü'nün her yıl düzenlediği Karadeniz'in Enleri ödül töreni bu yıl İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde gerçekleştirildi. Ödül törenine sanat, spor, müzik ve medya camiasından önemli isimler katıldı.

  • Ödül alan isimler internet üzerinden yapılan bir oylama ile belirlendi. İnternet üzerinden gerçekleştirilen oylamanın neticesinde ödüle layık görülen isimler salonda yerlerini aldı. Gecede Gökhan Tepe, Gülben Ergen, Merve Özbey, Ebru Yaşar, Oğuzhan Koç gibi isimlerin seslendirdiği parçalarla salondakiler eğlenceli dakikalar yaşadı. Faik Öztürk ve Safiye Soyman‘ın seslendirdiği parça ile birlikte sahneye çıkan folklor ekibinin horon gösterisi ise izleyenleri coşturdu.

    “Ünlü Akını”

    Karadeniz FM Yayın Yönetmeni Emrullah Gül’ün de başında olduğu organizasyonda Gülben Ergen, Merve Özbey, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Safiye Soyman & Faik Öztürk, Alper Erözer, Ekin Uzunlar, Rober Hatemo, Doğukan Manço gibi ünlü sanatçıların yanı sıra Yağmur Ün, Furkan Aksoy, İlker Ayrık gibi bir çok oyuncu ödül aldı. Diriliş Ertuğrul Dizisi Oyuncu ve Senaristlerinin aldığı ödüller ve katılımı geceye damgasını vurdu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir