• İstanbul’da tatile gidemeyenler oraya akın etti

    İstanbullular bayramın son gününde kendilerini dışarı attı. Tarihi ve turistik mekanları başta olmak üzere, cazibe merkezi olan semtlerinde Ramazan Bayramı dolayısıyla yoğunluk yaşandı. Vapur iskelesi ile tramvay istasyonu kalabalığı caddeye kadar taştı.

  • İstanbul’un tarihi ve turistik mekanları başta olmak üzere, cazibe merkezi olan semtlerinde Ramazan Bayramı dolayısıyla yoğunluk yaşandı.

    Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camisi, Yerebatan Sarnıcı, Mısır Çarşısı, Kapalı Çarşı, SüleymaniyeCamisi ve Yeni Cami’nin de yer aldığı Tarihi Yarımada, bayram süresince insan akınına uğradı.Sultanahmet’ten Eminönü’ne yürüyen vatandaşlar, daha sonra Karaköy’e gitmek için GalataKöprüsü’nden geçti.

    Boğaz turuna katılmak isteyen vatandaşlar, Eminönü’ndeki iskelede uzun kuyruklar oluşturdu. Turlara katılan vatandaşlar, güzel havanın ve İstanbul’un eşsiz manzarasının keyfini çıkardı.

    İstanbul’un güzide ilçeleri arasında yer alan Adalar da vatandaşların bu bayramda akın ettiği yerlerin başında yer aldı.

    Öte yandan, İstanbul’da günlük alış verişte en çok rağbet gören semtlerden olan Tahtakale, Mahmutpaşa ve Mercan, bayram dolayısıyla daha da hareketlendi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir