• İSTANBUL’U İLK KEZ GÖRDÜLER

    Bakırköy Belediyesinin misafiri olarak çoğu ilk kez İstanbul’a gelen  Tunceli  Munzur Üniversitesi öğrencisi 40 genç kızımız son gün Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret ettikten sonra Tunceli’ye döndüler.

  • Anılarında unutamayacakları 7 günlük İstanbul gezisine katılan üniversite öğrencileri ;  müze ziyaretlerinin yanı sıra tarihi ve kültürel gezi turlarıyla İstanbul’u ve Bakırköy’ü yakından tanıma fırsatı buldu.

    İstanbul ziyaretinden  duydukları memnuniyetlerini dile getiren üniversiteli genç kızlar  bu imkanı kendilerine sağlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na teşekkür ettiler. Öğrenciler; devletten 450 TL burs aldıklarını bunun da 170 ile 250TL arasındaki rakamı yurt için , 50 TL’de ulaşım ücreti ödediklerini belirterek kalan parayla bırakın geziye katılmayı her ayın sonunu zor getirdiklerini ifade ederek, ”Bu gezi bizim için çok anlamlı. Ancak televizyondan  meraklı gözlerle  görebildiğimiz İstanbul’u , Bakırköy Belediyesi sayesinde gördük” dediler.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada gerçekleşen bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bakırköy Belediyesi’nin gençlere desteğinin katlanarak artacağını söyledi.

    Başkan Kerimoğlu konuşmasının devamında şu açıklamalarda bulundu: “ Daha öncede Zonguldak, Erzurum, yine Tunceli, Şanlıurfa, Ardahan gibi kentlerimizden sizler gibi gençleri misafir etmiştik. Bu ziyaretin sizlerin anılarında yer edinebilmesi bizi çok mutlu edecektir. Yıllar sonra bile bizleri hatırlamanız en büyük temennimizdir. Bundan sonra ki eğitim hayatınızda  ve meslek yaşamlarınızda sizlere başarı ve mutluluk diliyorum.”

    Belediye Başkanı Dr. Kerimoğlu daha sonra öğrencilere, Bakırköy ziyaretlerinin anısına hediye  takdim etti.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir