ALTIN 2.243,580,01%
BITCOIN 2097294-5,47%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İYİ PARTİ RAKİPLERİNİ SOLLADI

İYİ PARTİ RAKİPLERİNİ SOLLADI

ABONE OL
5 Haziran 2018 13:27
İYİ PARTİ RAKİPLERİNİ SOLLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye 24 Haziran seçimlerine doğru giderken, siyasi partilerin seçim hazırlıkları da hız kazandı. Partiler afiş, bayrak asma broşür dağıtma gibi klasik yöntemlerin yanı sıra sosyal medyayı da son birkaç seçimde etkin kullanmaya çalışıyor.  MHP’den ayrılan kadroların kurduğu İYİ Parti’nin, Google’a, ‘İbrahim Tatlıses’, ‘rüya tabirleri’, ‘boş oda’, ‘iktidarsızlık’ gibi sözcüklerle verdiği reklamlar ise çok ses getirdi
Sosyal medya reklamları konusunda bir adım öne geçen İYİ Parti Google’da verdiği reklamlarla yeni yaratıcı bir reklam yöntemini de başlattı.

İyi Parti’nin verdiği reklamlara göre, Google arama motorunda “AKP” kelimesini arattığınızda artık size ilk seçenek olarak, “Artık daha İyi’si var” ifadelerinin yer aldığı tanıtım başlığı önünüze geliyor. Dahası sadece siyasi içerikli aramalarda değil, “Rüya tabiri” aramasını yapan internet kullanıcılarının karşısına da “Kabuslar mı görüyorsun” başlığıyla İyi Parti’nin tanıtımının yer aldığı link çıkıyor. Bir diğer yaratıcı reklam ise İbrahim Tatlıses ismi üzerinden verilmiş. Google’da İbrahim Tatlıses ismini aradığınız da karşınıza “Doğalgaz mı bağlatacaksınız ! İYİ Parti’yibekleyin” uyarısı çıkıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: