• İYİLİK SANATLA BULUŞTU

    Büyükçekmece Belediyesi kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Ayşe Ümran Sezer’in “İyilik Sanatla Buluşsun” kişisel yağlı boya resim sergisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

  • Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Ekber Yeşilyurt Atölyesi ressamlarından olan Ayşe Ümran Sezer, Büyükçekmece Albatros Lions Kulübü’nün “Gündüz Yaşlılar Sevgi Evi” projesine katkı sağlamak amacıyla kişisel yağlı boya resim sergisini düzenlediğini belirtti.

    “Çok güzel sergi olmuş”

    Büyükçekmece Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen resim sergisinin açılışını yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Ayşe Ümran Sezer benim iyi bir mesai arkadaşım. Bana gelip Atatürk Kültür Merkezi’nde sergi açmak istediğini söyledi bende hayır gel belediye binamızda benim odamın kapısının önünde aç dedim. Çok güzel bir sergi olmuş. Sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

    Katılım yoğun oldu

    Yaratıcı ve sanatsal çalışmalarıyla büyük beğeni toplayan “İyilik Sanatla Buluşsun” yağlı boya resim sergisine CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan ve CHP 24. Dönem Milletvekili Süleyman Çelebi ve Büyükçekmece Albatros Lions Kulübü Başkanı Ümit Emine Aksoy katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir