• KAÇAK PAZARA OPERASYON

    Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde kaçak olarak kurulan vatandaşlar tarafından Roman pazarı adınının verildiğini ikinci el eşyaların satıldığı ve çoğunlukla hırsızlık ürünlerinin satıldığı iddia edilen pazara Avcılar emniyet müdürlüğü ekipleri ve Avcılar zabıtası operasyon düzenledi.

  • Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde kaçak olarak kurulan vatandaşlar tarafından Roman pazarı adınının verildiğini ikinci el eşyaların satıldığı ve çoğunlukla hırsızlık ürünlerinin satıldığı iddia edilen pazara Avcılar emniyet müdürlüğü ekipleri ve Avcılar zabıtası operasyon düzenledi.

    Pazarda satılan eşyalara zabıta ekipleri el koydu. Ürünlerin araştırmasını yapan emniyet güçleri ise hırsızlık ürünün olduğu tespit edilen eşyaları satan satıcılarla ilgili adli işlem başlattı.

    Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan ise pazara yapılan operasyonla ilgili Avcılar Emniyetine ve Zabıta ekiplerine teşekkür etti. Hırsızlığın önlemesi için bu uygulamaların aralıksız devam edeceğini belirten Doğan bu tip pazarlara geçit verilmeyeceğini söyledi.

    22687573_537969343205145_5598643513168895273_n

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir