• ‘Kadıköy’ü Türkiye’ye örnek bir ilçe yapacağız’

    Cumhuriyet Halk Partisi Kadıköy Belediye Başkan Adayı Av. Şerdil Dara Odabaşı, hakkında çıkan manipülatif haberlere karşı cevap niteliği taşıyan açıklamalarda bulundu. Odabaşı yazılı olarak yaptığı açıklamada 26 yıldır Kadıköy’de yaşadığını belirterek “Kadıköy’ü sadece İstanbul’a değil, Türkiye’ye örnek bir ilçe yapacağız. Kadıköy, sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmenin öncüsü olacak” dedi.

  • CHP’nin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Av. Şerdil Dara Odabaşı yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

    “26 yıldır Kadıköy’de yaşayan, çağdaş, demokratik yönetim anlayışı ve hizmette eşitlik ilkesini savunan bir avukatım. T.B.M.M 2. 3. 4. dönem milletvekili Mahmut Odabaşı’ndan başlayarak aralarında milletvekili ve belediye başkanlarının bulunduğu,  Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çağdaş bir Türkiye için çalışan Odabaşı ailesinin dördüncü kuşak ferdi olarak 1989 yılından bu yana aktif siyasetin içindeyim. Bu süre içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkan yardımcılığı, İl Başkan Vekilliği ve İl Sekreterliği görevlerinde bulundum.

    Partimizin son Parti Meclisi toplantısında alınan kararla, Kadıköy Belediye Başkan adayı oldum. Kadıköy’ü sadece İstanbul’a değil, Türkiye’ye örnek bir ilçe yapacağız. Ulu Önderimiz ve ilk genel başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda yürüyecek; Kadıköy sosyal, ekonomik ve kültürel gelişmenin öncü ilçesi olacak.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir