• Kadın boksörler Esenyurt’ta şampiyonluk peşinde

    Türkiye Boks Federasyonu'nun düzenlediği Yıldız ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Esenyurt Belediyesi’nin ev sahipliğinde başladı.

  • Türkiye Boks Federasyonu’nun düzenlediği Yıldız ve Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Esenyurt Belediyesi’nin ev sahipliğiyle Esenyurt Belediyesi Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu’nda başladı. 33 ilden 348 sporcunun katıldığı şampiyonanın açılış törenine Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe ve çok sayıda sporsever katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının sonrası Uluslararası Boks Hakemi Berna Yurtsever’in yaptığı hakem yemini ve konuşmaların ardından müsabakalara geçildi. Farklı iller dışında Esenyurtlu sporcularında katıldığı şampiyona 7 gün boyunca devam ederek 18 Şubat tarihinde oynanan final karşılaşmalarıyla sona erecek.

    ‘Sporu seven bir ilçeyiz’

    Açılışta bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, “Şampiyonanın hayırlı uğurlu olmasını, kazasız belasız sona ermesini temenni ediyorum. Sizleri burada ağırladığımız için çok mutluyuz. Biz sporu seven bir ilçeyiz. 100 bin sporcuya eğitim veren dünya rekortmeni bir ilçeyiz. Ben bir abiniz olarak sizleri buradan tebrik ediyorum. İnşallah sizlerin içerisinden ileride dünya şampiyonları çıkacak. Şansınız bol olsun” dedi. Başkan Alatepe açılış sonrası sporcuları yemekte ağırlayarak kendileriyle tek tek sohbet etti.

    Şampiyonaya 7 gün boyunca ev sahipliği yapacak olan Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, sporculara ulaşım ve forma konusunda da destek sağladı. Farklı illerden katılan birçok bokscu Esenyurt Belediyesinin hediye ettiği formayla maça çıktı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir