• KADIN KURSİYERLERE AKGÜN’DEN DESTEK

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün eşi Hatice Akgün, kadının çalışma hayatındaki yerinin erkeklerin çok gerisinde kalmasının eğitim konusuyla doğru orantılı olduğunun altını çizerek; "Türkiye'nin gelişmiş ülkelerle rekabet edebilmesi için kadınlarımızın sosyal ve iş yaşamındaki oranı mutlaka arttırılmalıdır" dedi.

  • Hatice Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri ve Sanat Merkezlerini ziyaret ederek kadın kursiyerlere destek olmayı sürdürüyor.

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün eşi Hatice Akgün, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar ile birlikte Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Celaliye Sanat Merkezi, Güzelce Sanat Merkezi, Mimaroba Sanat Merkezi, Kumburgaz Sanat Merkezi ve Tepecik Nejat Uygur Sanat Merkezi’ni ziyaret etti. Hatice Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri eğitmen ve kursiyerlerine 2016-2017 döneminde başarı dileklerinde bulunarak; Türkiye’nin gelişmiş ülkelerle rekabet edebilmesi ve daha hızlı kalkınabilmesi için kadınların sosyal ve iş yaşamında daha fazla yer almaları gerektiğini söyledi.

    Hatice Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademileri ve Sanat Merkez’lerinde yürütülen kurslara katılan bayanların ekonomik anlamda özgürlüklerini kazanmaları ve istihdam imkanlarından eşit olarak yararlanabilmeleri adına da projeler geliştirildiğini ifade etti. 

    Hatice Akgün şöyle konuştu: “Türkiye’nin gelişmiş ülkelerle rekabet edebilmesi için kadınlarımızın sosyal ve iş yaşamındaki oranı mutlaka arttırılmalıdır. Büyükçekmece Belediyesi bu bilinç doğrultusunda projeler geliştirerek hem kadınlarımızın eğitimi, hem de istihdamı konusunda çalışmalar yapmaktadır.”

    Hatice Akgün, kendisinin de bu anlamda her zaman hemcinslerine destek vermeye hazır olduğunu sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir