• KADINLAR MATİNEDE EĞLENDİ

    Kadınların her alanda yanında olan ve birçok konuda sorunlarına çözüm sağlayan Beylikdüzü Belediyesi, onlar için keyif zamanı dedi. İlk olarak Gürpınar Mahallesi’ndeki kadınlar için şarkılar, türküler ve ikramlarla matine düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, konuklarını Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde ağırladı.  

  • Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Mahallesi’nin kadınlarını matinede buluşturdu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlediği “Kadınlar Matinesi” eğlenceyle geçti. Matinede sahne alan Sanatçı Reyhan Yaylalı, kadınların istediği tüm şarkıları seslendirdi, kadınlar oyunlarla, şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi. Kadınlar, diledikleri gibi eğlenebilmeleri için düzenlenen atölyelere çocuklarını emanet etti.

    Burçak Tarlası’nı Ünver Seslendirdi 

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kadınlara verdiği söz üzerine tertip edilen matineye Belediye 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Belediye Meclis Üyeleri Figen Karahan, Deniz Çakıroğlu Başkan Yardımcısı Leyla Ünver ve Kent Konseyi Başkanı Elif Necla Türkoğlu katıldı. Ünver, Burçak Tarlası türküsünü seslendirerek kadınların keyifle gününe ortak oldu. Şatır ise, “Bizlere güç veren siz kadınlarsınız. Elimizden geldiğince bu tip etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.  Şatır, bir diğer matinenin 22 Şubat tarihinde Marmara Mahallesi’nde bulunan Özgecan Aslan Kültür Merkezi’nin sergi salonunda olacağını duyurdu.

    ????????????????????????????????????

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir