• KADINLARA ÖZEL SEMİNER

    Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, vatandaşların sağlık alanında akılda kalan soru işaretlerine cevap bulmak için seminerler yapmaya devam ediyor.

  • Geçtiğimiz hafta boyunca toplamda 4 seminer yaparak başta ev hanımları olmak üzere tüm vatandaşların bilgilenmesi için 4 ayrı günde ve 4 farklı bölgede seminerler düzenledi.

    Esenyurt Hz. Ebubekir Camii Kuran Kursu sınıfında “Kadın kanserleri ve alınabilecek önlemler” başlıklı semineri verildi.

    Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayı’nda düzenlenen “Bilinçli gebelik, sağlıklı nesiller” temalı seminer verildi.

    Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen “Her bağış yeni bir hayattır” adı altında organ bağışının önemine vurgu yapılan seminerde sağlığın her alanında toplum bilinçlendiriliyor. Ayrıca normal yollardan çocuk sahibi olamayan aileler için de tüp bebek hakkında bilgilendirmeler yapılarak tespitler sonucunda tüp bebek hizmeti verilmektedir..

    Sağlığın hayatımızdaki en önemli olgu olduğuna vurgu yapan Sağlık İşleri Müdürü Ebru Aydın, “Geleceğimizin daha iyi olabilmesi adına sağlıklı bireyler yetiştirmeliyiz. Sağlıklı bireyler toplumun gelişmesine ve daha iyi bir geleceğe sahip olmamıza büyük katkı sunarlar. Özellikle ebeveynlerimizin bu konuda bilinçlenmesi çocuklarımızın da yarınlara hazırlanmasına en büyük desteği sağlar” dedi.

    Yapılan tüm seminerlerde alanında uzman isimler vatandaşları aydınlattı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir