• KADIOĞLU: DESTEĞİMİZ SÜRECEK

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Üniversitesi akademisyenlerinin öğretmenler gününü kutladı.

  • Esenyurt Pelit Pastacılık Balo salonunda düzenlenen kahvaltı programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cuma Bayat, Esenyurt Üniversitesi Mütevelli heyeti ve akademisyenler katıldı.

    Düzenlenen kahvaltı programında üniversiteye katkılarından dolayı Başkan Kadıoğlu’na teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Cuma Bayat, “ Bu özel günü kutlamak bu özel günü hatırlamak için sizlerle kahvaltıda bir araya geldik. 295 öğrenci 50 öğretim üyesi ve idari personel ile 3 yıl önce bugünlerde başlamış olduğumuz yolculuk bugünlerde 6000’den fazla öğrenci ve 278’den fazla öğretim üyesi ve idari personel ile yoluna devam etmektedir. Kuruluşumuzdan bu yana üniversitemize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ederim. Bizler mesleğimizi öğretmek adına buradayız. Geleceğimiz adına defosu olmayan kaliteli öğrenciler yetiştirmeliyiz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

    “Vatanımıza bağlı gençler yetiştirmenizi temenni ediyorum” 

    Günün anlam ve önemine binaen akademisyenlerle kahvaltıda buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Bu özel gününüz ve bu güzel gününüz kutlu olsun. Ülkemize hizmet verecek, gönül verecek bayrağımıza, vatanımıza bağlı gençler yetiştirmenizi temenni ediyorum. Esenyurt için, İstanbul için, Türkiye için eğitime ve eğitimciye her zaman maddi ve manevi destek oluyoruz. Bu ülkenin geleceğini sizler yetiştiriyorsunuz. Öğretmenlik meslekten ziyade bir gönül işidir. Sizler de bu işe gönül verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

    Başkan Kadıoğlu ardından söz alan Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci; “Gelecekte bizlerin yerine geçecek olan öğrencilerimizin, geleceğimizi temsil edecek öğrencilerimizin çok iyi yetişmesi lazım. Hepinize yoğun emeklerinizden dolayı teşekkür ederim. Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutlu olsun” dedi.

    e20b6464

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir