• KAN VER HAYAT KURTAR

    Avcılar Dernekler Federasyonu Avcılar Havuz Meydanı'nda kan bağışı kampanyası başlattı. Kan bağışında 39 ilçede birinci olan Avcılar’da vatandaşlar seferber oldu. 

  • Cuma namazından sonra lokma dağıtımı ile başlayan kampanyaya Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, başta olmak üzere Garnizon Komutanı Albay Önder İrevül, Dernekler Federasyon Başkanı Özcan Özbey federasyon üyeleri Ednan Çoban Tekin Mete, Yüksel Yılmaz, Sadik Pehlivan gibi birçok kişi kan vererek örnek oldular.

    HERŞEYİN YAPAYI VAR AMA KANIN YOK

    Kan bağışı kampanyasında konuşan Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan, ‘İnşallah bu kanlar askerimize, polisimize bütün hastalarımıza şifa olacak. Kızılay Avcılar ilçe temsilciliğimizi, Avcılar Dernekler Federasyonu başkanı ve yönetimini kutluyorum. Herşeyin yapayı var ama kan doğal. Her bireyin kan vermesi gerektiğini düşünüyorum’ dedi.

    KAN VER HAYAT KURTAR

    Kan veren vatandaşların yanında olan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak: ‘Avcılar Dernekler Federasyonu ve Kızılayımızın iş birliği ile çok güzel kan bağışı kampanyası başlattılar. Eğer bir hayat kurtarmak istiyorsak kan bağışı yapmalıyız. Avcılar duyarlı bir kent. Önce insan felsefesiyle bütünleşmiş bir kent. Bu kampanya Avcılar’ın birliğinin ve beraberliğinin göstergesidir.

     

     

     

     

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir