• KAPALI HAVUZ MÜJDESİ

    Büyükçekmece Belediyesi, sağlıklı yaşam için sporla buluşan kadınlar için Kumburgaz Marin Princess Hotel'de kahvaltı bir toplantı düzenledi.

  • Büyükçekmeceli kadınların yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: “Sizlerden gelen taleplere göre spor faaliyetlerimizi zaman zaman geliştirerek değiştiriyoruz. Büyükçekmece’ye 3 tane kapalı yüzme havuzu kazandıracağız şuan çalışmalarına başlandı. Aklımızı kullanarak doğru işler yaptığımız zaman hem kendimizi, hem ailemizi, hem de ülkemizi koruruz. Bir şeye mutlak surette başvurmamız lazım o da aklımıza” diye konuştu.

    “Tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz”

    Sporun sağlıklı yaşam için en önemli faktörlerden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Akgün; “Evde oturmak yerine spora yönelin. Spor sadece sağlıklı yaşam için değil yaşam kalitenizi arttırmak içinde önemli faktördür. Özellikle evde oturan kadınlarımız için halk eğitim merkezi açıyoruz. İster resim, ister ebru sanatı ister nakış kursuna gidin. Bu tür aktiviteleri mümkün olduğu kadar ayağınıza getirmeye çalışıyoruz. Gelişmiş toplumların en önemli dinamiği üreten kadınların varlığıdır. Sizler değerli kadınlarımızın sosyal, ekonomik ve kültürel yaşamlarına katkı sunmak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” ifadesini kullandı.

    Başkan Akgün, kahvaltının sonunda Türkiye’de ve dünyada dereceye giren Büyükçekmece Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü’nün işitme engelli sporcularına ödüllerini takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir