• KARA: BÖYLE SEVGİ GÖRMEDİM

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Özel Çatalca Sınav Temel Lisesi’nin hazırladığı   “Türk Motifleri ve Ezgileri” temalı Resim Sergisi ve Müzik Dinletisinin açılışını gerçekleştirdi.

  • Özel Çatalca Sınav Temel Lisesi’nin hazırladığı “Türk Motifleri ve Ezgileri” temalı Resim Sergisi ve Müzik Dinletisinin açılışı Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Serginin açılışını Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Okul Müdürü Bayram Bektaş ve katılımcılarla birlikte yaptı.

    Başarılarının devamını diledi

    “Türk Motifleri ve Ezgileri” temalı sergiyi gezerek öğretmen ve öğrencilerden bilgi alan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ardından öğrencilerin seslendirdiği ezgileri beğeniyle dinledi. Açılış sonrası okulun anı defterini de imzalayan Başkan Cem Kara, okul idari kadrosunu, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Belediye Başkanlığı döneminde “Türk Motifleri ve Ezgileri” adı altında bir sergi gezmediğini de yazısında belirten Başkan Kara, okulun ilçede her alanda öncü olmaya devam edeceğini ümit ettiğini belirterek emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencileri ayrı ayrı kutladığını belirtti.

    Özel Çatalca Sınav Temel Lisesi’nin hazırladığı   “Türk Motifleri ve Ezgileri” temalı sergi 25-26-27 Aralık tarihlerinde gezilebilecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir