• KARA ÇATALCA’YI ANLATTI

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 22. İstanbul Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’te yer alan Çatalca standını ziyaret etti.

  • Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 22’incisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nı (EMITT) ziyaret etti. 25 Ocak tarihinde başlayarak 28 Ocak’ta son bulacak olan fuarda her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini alan Çatalca Kültür ve Turizm Derneği’nin “Çatalca” standını ziyaret eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, gün boyu ziyaretçilerle görüştü ve ilçenin tanıtımına dair geniş açıklamalarda bulundu.

    Çatalca’nın kültürel mirasları ile turizmin vazgeçilmezleri arasında yer aldığını belirten Başkan Cem Kara, ilçenin yeşilin ve mavinin eşsiz güzelliklerini içinde barındırdığını ifade etti. Doğasıyla, havasıyla, suyuyla insana yaşamı sevdiren Çatalca’nın tarımda ve hayvancılıkta öne çıkan ürünleriyle de adını tüm Türkiye’ye duyurduğunu belirten Başkan Kara, Çatalca’nın değerlerini, turizm ve kültürel özelliklerini katılımcılarla paylaştı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya medya mensuplarının ilgisi de yoğun oldu.

    Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, fuarda diğer stantları dolaşmayı da ihmal etmedi. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile görüşen Başkan Cem Kara, Çatalca standını ziyaret eden genç yaşlı herkesle sohbet etti ve isteklerini kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir