ALTIN 2.240,44-0,13%
BITCOIN 2043277-6,10%
19 Mart 2024
İstanbul
12°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KARA’DAN KULÜPLERE DESTEK

KARA’DAN KULÜPLERE DESTEK

ABONE OL
3 Ekim 2017 17:16
KARA’DAN KULÜPLERE DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın spora ve sporculara verdiği destek devam ediyor. Başkan Cem Kara, Çatalca’yı 1. Amatör Lig’de temsil eden 8 Amatör Spor Kulübü yöneticisiyle yardım töreninde bir araya geldi. Çatalca Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende Çatalca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe ile Çatalca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Mesut Üner’de hazır bulundu.

Amatör Spor Kulüplerine desteğini forma, eşofman, maç ve antrenman topu gibi malzeme yardımları yanı sıra lojistik destek vererek de sürdüren Başkan Cem Kara, gerçekleştirilen törende Yalıköy Spor Kulübü Başkanı Yaşar Kaçar’a, Dağyenice Spor Kulübü Başkanı Süleyman Çakmak’a, İhsaniye Spor Kulübü Başkanı Serdar Babaoğlu’na, İzzettin Spor Kulübü Başkanı Baysal Ergün’e, Akalan Muhtarı ve Akalan Spor Kulübü Başkanı Halil Akgeyik’e, Muratbey Spor Kulübü Başkanı Yalçın Gülcan’a, Öznakkaş Spor Kulübü Başkanı Aykut Demirtaş’a ve Çiftlikköy Spor Kulübü Başkanı Sinan Atlı’ya nakdi yardımları teslim etti.

Başkan Kara: Kulüplerimize destek olmaya devam edeceğiz

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara spor kulüplerini desteklemeye devam edeceklerini belirttiği konuşmasında, “Çatalca’mızdaki Amatör Spor Kulüplerimizin gelişmesine ve büyümesine katkı sunmak amacıyla, malzeme yardımı yapıyor, lojistik destek veriyor ve nakdi yardımda bulunuyoruz. Böyle bir desteği amatör spor kulüplerine vermekten bir belediye başkanı olarak son derece mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Sevinçliyim, çünkü gençler bizim geleceğimiz. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora teşvik ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Onların sportif faaliyetlerde bulunması çok önemlidir. Amatör düzeyde yetişen sporcular ileride profesyonel düzeyde oynayarak ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek olan kişilerdir. Bizler de kulüplerimize yardım etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Tören sonunda toplu fotoğraf çekildi ve Öznakkaş Spor Kulübü Başkanı Aykut Demirtaş tarafından Başkan Cem Kara’ya forma hediye edildi.

dsc_0332_1024x678

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: