• KARADENİZ KOMŞULARINI ZİYARET ETTİ

    Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Dünya Komşular Günü dolayısıyla Sefaköy Kiptaş Evleri’ndeki komşularını ziyaret etti. 

  • Eşi Nilgün Karadeniz ile birlikte komşularına ziyarette bulunan Başkan Karadeniz, konuşmasında Türk toplumunda ve dinimizde önemli bir yere sahip olan komşuluk kavramının önemine dikkat çekti.

    Dünya Komşuluk Günü’nün günümüzde henüz hayat bulamadığını vurgulayan Karadeniz, “ Komşuluk evini başkasına açmaktır. Maalesef artık, komşuları alıp dışarı çıkıyoruz. AVM’lerde, piknikte bir araya geliyoruz. 1+1 evler de boşuna yapılmıyor. Bireysel kalmak önemseniyor. Komşuluk günümüzde, unuttuğumuz değil, unutmak istediğimiz bir değer haline geldi. Bizim ziyaretimizi de maya çalmak olarak kabul edin.  Komşuluk gününün farkındalığını artırmak için bir adım olarak buradayız. Bu günde vatandaşlarımız mutlaka bir komşusunu ziyaret etmeli. Bizler, komşuya emanet edilen çocuklar olarak büyüdük, şimdilerde bu kavram unutulmaya yüz tutuyor” diye konuştu.
    Komşularıyla kahve eşliğinde sohbet eden Başkan Karadeniz, onların beklentilerini de dinledi. Karadeniz, ziyaretinde komşularına çiçek, çikolata ve kahve fincanı hediye etti.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir