• KARDEŞ İPEKYOLU ESENYURT’TA

    Esenyurt Belediyesi kardeş belediyesi olan Van İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Cemil Öztürk ve beraberindeki heyet Esenyurt ’ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

  • Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun ev sahipliği yaptığı ziyarette Van İpekyolu Belediye heyeti ile birlikte İpekyolu Mahalle Muhtarları, Esenyurt Belediyesi Termal Tesislerinde akşam yemeğinde bir araya geldi.

    Programda konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; ‘’ Van bizim kardeş şehrimiz ve biz Van’da sürekli hizmet götürerek, projeler yapmaya devam edeceğiz. İpekyolu bizim kardeş belediyemiz ve onlar bizim hemşerilerimiz, kardeşlerimizimdir. Oradaki vatandaşlarımız için sürekli bir elimiz Van’da olacak ‘’ dedi.

    “VAN’DA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

    Başkan Kadıoğlu’nun ardından söz alan Van İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk; ‘’ Hem kaymakamlık hem belediye başkanlığı ağır bir görev, lakin Van’da daha yapacak çok işimiz var. Kardeş Belediyemiz, görevimin ilk günlerinde her zaman yanındayız demek için Esenyurt ’tan bir heyetle sayın başkanımızın selamını getirdiler” dedi.

    Sözlerine devam eden Öztürk; ‘’ Bilgi ve tecrübe alanlarında eksiklerimiz var ve bu konuda Esenyurt Belediyesi’nin desteğini gördük. İnşallah Esenyurt Belediyemizin katkılarıyla yaşam merkezi projesi ve sanat sokağı projesini ’de İpekyolu’nda yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir