• KARDEŞ KULÜP OLDULAR

    Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, sporcuların geleceği için önemli bir adım attı.

  • Türk sporuna başarılı sporcular kazandırmak adına Beylikdüzü Spor Kulübü ve Beşiktaş Futbol Akademi arasında işbirliği protokolü Beylikdüzü Belediyesi’nde imzalandı.

    Spora ve sporcuya desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Beylikdüzü Belediyesi, sporcuların geleceği için önemli bir protokole ön ayak oldu. İlçedeki spor kulüpleriyle kurulan samimi diyaloglarla, sporculuk geçmişi bir hayli zengin olan başta Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk sporunun geleceğine altyapıdan önemli isimleri kazandırmak için çalışan Spor İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü Spor Kulübü ve Beşiktaş Futbol Akademi arasında imzalanan işbirliği protokolüne vesile oldu. İmza töreninde Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır ve Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz hazır bulundu.

    Emin Adımlarla İlerliyoruz

    Törende konuşan Beşiktaş Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, “Uzun zamandır İstanbul’da işbirliği yapabileceğimiz, aynı düşünceye sahip bir kardeş kulüp arıyorduk. İlk kardeş kulübümüz Beylikdüzüspor oldu. Başarıları devam ettirmek adına ülkemizin çocuklarını ön plana çıkarmak ilk hedefimiz. Gençleri Türk sporuna ve Beşiktaşımıza kazandırmak niyetindeyiz.” diye konuştu. Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ise, “Bu kardeş kulüplerin devamının gelmesi için çalışacağız. Birçok spor dalında özellikle jimnastikte işbirliği yapmak isteğimizi de yöneticilerle görüşmelerimizde dile getirdik. Stratejik planlarımız hazır, emin adımlarla ilerliyoruz.” mesajını verdi.

    protokol-imza-toreni-4

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir