• KARDEŞLİK SEFERBERLİĞİ

    Esenyurt Belediyesinin “Halep için Kardeşlik Seferberliği” yardım kampanyasında toplam 10 tır dolusu yardım malzemesi ile kampanyaya destek verdi.Yardımları taşıyan tırlar dualar eşliğinde yola çıktı.

  • Halep’te zor günler geçiren ve birçoğu savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan mülteciler için toplanan kışlık giysi, battaniye, gıda paketi, hijyen malzemeleri, çocuk bezi, oyuncak, yatak ve ısıtıcı gibi yardımlarla dolu 10 Tır Halep için uğurlandı.Esenyurt İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Müftüoğlu’nun duaları eşliğinde tır konvoyları gözyaşlarıyla Esenyurt ’tan hareket etti.

    Kadıoğlu “Halep bizim ata toprağımızdır”

    Her zaman mazlumun yanında, zalimin karşısında olduklarını belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Bu yapmış oldukları katliamlar tarihe kara leke olarak geçmiştir. Bizim kardeşliğimize gölge düşürmek isteyenlere karşı dik durmaya devam edeceğiz. Halep bizim ata toprağımızdır.  Antep nasılsa, İstanbul neyse bizim için Halep ve Kerkük aynıdır. İnşallah bu yardımlarımız o mazlum kardeşlerimize bir nebze olsun derman olur” dedi.

    e20b3047

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir