• KARİKATÜRİSTLER GÖZ DOLDURDU

    Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi ve Kent Enstitülerinde öğrenim gören kursiyerlerin uzman eğitmenleri ile birlikte hazırladığı ‘Yılsonu Gösterileri’ tüm hızıyla devam ediyor.

  • Bu kapsamda Avcılar Belediyesi Kent Enstitülerinde eğitim alan çocuk ve yetişkin grubu kursiyerlerinin hazırladığı ‘Karikatür Sergisi’ Barış Manço Kültür Merkezinde Avcılarlı vatandaşların beğenisine sunuldu. Yoğun ilginin yaşandığı sergiyi gezen Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “Avcılar’da sanatı kurumsallaştırdık ve akademikleştirdik. Kendi sanatçısını kendi yetiştiren kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

    ÇİNİ BOYAMADAN MODERN DANSA HEYKELDEN RESİME HER TÜRLÜ EĞİTİM AVCILAR’DA

    Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinde ve Kent Enstitülerinde her yıl binlerce öğrenciye ücretsiz eğitim veriliyor. Sanatsal eğitimin yanı sıra gençlere LYS ve TEOG hazırlık sürecinde yardımcı olabilmek için Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Türkçe dersleri de veriliyor. Öğrencilerin kendilerini sanatsal açıdan geliştirebilmeleri için yine ücretsiz olarak tiyatro, halk oyunları, resim, heykel, müzik, bağlama, çini boyama, bale, modern dans, Türk halk müziği, Türk sanat müziği, keman ve gitar gibi birçok farklı alanda eğitimler veriliyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir