ALTIN 2.245,310,09%
BITCOIN 2135360-2,44%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

05:42

İMSAK'A KALAN SÜRE

KATLİAMA ARAP DÜNYASI SESSİZ KALIYOR

KATLİAMA ARAP DÜNYASI SESSİZ KALIYOR

ABONE OL
17 Mayıs 2018 13:42
KATLİAMA ARAP DÜNYASI SESSİZ KALIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her yıl Ramazan’ın ilk günü ailesiyle iftar yaptığını hatırlatarak; “Bu yıl mübarek Ramazan ayının ilk gününde aile iftarı sofrasında sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşadık” diye konuştu.

Basın mensupları iftar sofrasında buluştu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Ramazan ayının ilk iftarında basın mensuplarını ağırladı. Büyükçekmece Albatros Restaurant’ta gerçekleşen iftar yemeğine Türkiye Yerel Basın Birliği Başkanı Nezir Karayün, İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert, İstanbul Yerel Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Murat Abdullahoğlu’nun yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.

“Şiddetle kınıyorum”

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İsrail’in Filistin’deki katliamının kabul edilemez olduğunu ve bu katliamını yapan İsrail ve ABD’yi kınadığını belirterek; “Filistin’de çoluk çocuk demeden, yaşlı kadın demeden yapılan bir katliam var. Bu katliama bizden önce tepki göstermesi gereken Arap dünyasının maalesef sesi çıkmıyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Hasan Akgün olarak, ne kadar ABD ve İsrail’i kınıyorsam o kadar da İslam alemini kınıyorum. Arap dünyasını şiddetle kınıyorum” diye konuştu.

Başkan Akgün, her Ramazan ayında ilk iftarı ailesiyle birlikte yaptığını hatırlatarak; “Bu yıl mübarek Ramazan ayının ilk gününde, aile sofrasında sizlerle buluşmanın, sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. İftarımıza katıldığınız için hepinize ayrı yarı teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: