• KERİMOĞLU ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Hasan Polatkan Lisesi’nde 12. Sınıf öğrencileriyle biraraya gelerek söyleşide bulundu.

  • Bakırköy Belediyesi’nin eğitim alanında Türkiye’de örnek çalışmalar yaptığını öğrencilerle paylaşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, ”Çocuklarımızın ve gençlerimizin akılcı, bilimsel, sorgulayan ve yarına hazırlayan bir eğitim alması için Belediye olarak biz de elimizden geleni yapıyoruz “dedi.

    Tıp doktoru, 2 çocuk babası ve yerel yönetici bir veli olarak eğitime ayrı bir önem ve özen verdiklerini söyleyen Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamalarda bulundu: “Öncelikle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm eğitimcilerimizi minnetle anarken, görevi başındaki öğretmenlerimize de şükranlarımı sunuyorum.  Bakırköy’deki 57 devlet okulumuzun tamamına; çatısından okul bahçesine, mobilyasından laboratuvarına, iç-dış cephe boyasından Atatürk köşesine, kütüphanesinden burs desteğine kadar belediyemizin maddi imkansızlıklarına rağmen  katkı sağlamaktayız. Tıp doktoru, 2 çocuk babası ve yerel yönetici olarak eğitime özel bir önem ve özen gösteriyoruz.  Belediyecilik anlayışımızın gereği olarak merkeze insanı koyuyoruz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin spor, eğitim, kültür-sanat  ve sosyal hayattan azami şekilde yararlanabilmesi için gayret gösteriyoruz. Bilimsel, akılcı, sorgulayan ve yarınlara hazırlanan  çocuklar yetiştirmek için belediye olarak biz de üzerimize düşeni artarak yapmaya devam ediyoruz.”

    TIP EĞİTİMİ ÖZVERİ İSTER

    Başkan Kerimoğlu öğrencilerin tıp eğitimi üzerine sorduğu soruyu da yanıtlayarak şunları ifade etti: “ Tıp eğitimi uzun soluklu bir eğitimdir. Sosyal hayattan fedakarlık gerektiren bir eğitimdir. Doktor, uzman doktor olduktan sonra da eğitim devam ediyor.  Bilimsel gelişmeleri yakından takip etmeniz gerekiyor. Özellikle çok iyi bir yabancı diliniz olmalı. Bunlara hazırsanız tıp tercih edin. Ben tercih ettiğim için pişman değilim. ”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir