• KERİMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

    Bakırköy Belediye Tiyatroları’nın(BBT) yıla damgasını vuran ve tiyatro alanında ülkemizin seçkin ödüllerinden 20’ye yakınını kazanan Gülünç Karanlık oyununun oyuncuları Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu ziyaret ederek verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

  • Gülünç Karanlık oyuncuları Alican Yücesoy(BBT Genel Sanat Yönetmeni), Elif Ürse, Yelda Baskın, Erol Ozan Ayhan ve Doğacan Taşpınar; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na ziyaret sırasında Yapı Kredi Afife Ödüllerinden, En İyi Prodüksiyon Ödülünü takdim ettiler.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da oyuncuların ziyareti sırasında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Biz Bakırköy Belediyesi olarak sanatın her dalına ve sanatçıya elimizden gelen desteği vermeye devam ediyoruz. 2 yıl önce BBT Genel Sanat Yönetmenini, tiyatro emekçilerimizin oylarıyla belirlerken ne kadar doğru bir iş yaptığımızın en güzel kanıtı BBT’nin oyunlarının ülkemizin en seçkin tiyatro ödüllerini peş peşe kazanmasından belli oluyor. BBT oyunlarının aldığı her ödül büyük Bakırköy ailesini de gururlandırmaktadır. Başta BBT Genel Sanat Yönetmeni Alican Yücesoy olmak üzere oyunlarımızda emeği geçen tüm emekçilerimizi kutluyorum. Alınan bu ödüllerden sonra  yeni sezonda İstanbul sanat dünyasının gözleri BBT’nin üzerinde olacak. BBT üzerinde sanat camiasının beklentileri arttı. Tiyatro yönetimimizin bu beklentileri karşılayacak yeni oyunları sahneye koyacağından hiç şüphemiz yok. Biz belediye yönetimi olarak BBT’ye geçmişte olduğu gibi yeni sezonda da elimizden gelen desteği artırarak vermeye devam edeceğiz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir