• KIŞ MEVSİMİNİN GÖZDESİ

    Türkiye’nin en büyük kent parklarından biri olan Büyük Atatürk Parkı, Büyükçekmecelilere sağladığı sosyal olanaklar sayesinde kışın da vatandaşların uğrak adresi olmaya devam ediyor

  • Türkiye’nin en büyük kent parklarından biri olan Büyük Atatürk Parkı, Büyükçekmecelilere sağladığı sosyal olanaklar sayesinde kışın da vatandaşların uğrak adresi olmaya devam ediyor. Park, her mevsim olduğu gibi kış aylarının da gözdesi. Hava koşulları nasıl olursa olsun park günün her saatinde yoğun ilgi görüyor.

    2018 yılında vatandaşlara yeni imkanlar sunmaya hazırlanıyor

    Büyük Atatürk Parkı, dört bir yanındaki değişik ağaç türleri, rengarenk çiçek ve bitkileri, 4 bin metrekarelik göleti, kafeleri, çocuk parkları ve spor gruplarıyla kış aylarında da büyük rağbet görüyor. Park içerisinde yapımına devam edilen Büyük Atatürk Parkı Evlendirme Diresi ve Spor Tesisi 2018 yılında hizmete girmeye hazırlanıyor.

    ​Büyük Atatürk Parkı’nı Büyükçekmecelilere kazandıran Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün de sık sık parkta yürütüş yapıyor. Dr. Akgün, parkın kış aylarında gördüğü ilgiye memnuniyetini belirterek; “Büyük Atatürk Parkı Türkiye’nin en büyük kent parklarından bir tanesi olarak hizmete girdi. Büyükçekmecelilerle sohbetlerim sırasında doğası ve olanakları sayesinde parkın her mevsimin gözdesi olduğunu görmekteyim. Hava ister yağmurlu ister karlı olsun Büyükçekmeceliler Büyük Atatürk Parkında yürüyüşlere çıkarak huzurlu aktivitelerle zaman geçiriyor. İstanbul’da nefes alabileceğiniz, yürüyüş yapabileceğiniz az sayıda yer olduğunu bilince Büyükçekmecelilerin her mevsim önemli ayrıcalıklara sahip olduğu bir gerçek’’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir