• KİTAP GÜNLERİ AĞIR TOPLARI AĞIRLIYOR

    Büyükçekmece Belediyesi Kitap Günleri bu haftasonu Mustafa Balbay, Sinan Meydan, Suat Suna, İnci Aral ve İrfan Değirmenci gibi önemli isimleri ağırlayacak.

  • 1. Büyükçekmece Belediyesi Kitap Günleri kapsamında gerçekleştirilen imza günleri ve söyleşiler bu haftasonu da devam edecek.

    Kültür ve sanat dolu bir haftasonu

    7 Ekim Cumartesi günü CHP Milletvekili gazeteci Mustafa Balbay ve tarihçi yazar Sinan Meydan hem kitaplarını imzalayacak, hem de okurları ile söyleşi gerçekleştirecek. 8 Ekim Pazar günü Büyükçekmece Kitap Günleri’ne katılacak olan İrfan Değirmenci de kitaplarını imzalayıp okurları ile söyleşide bir araya gelecek. Büyükçekmeceli kitapseverleri bu hafta sonu da keman ve flüt dinletisi eşliğinde dolu dolu bir haftasonu bekliyor.

    İmza günlerinde önemli isimler

    Ayrıca 7 Ekim Cumartesi günü okurları için İnci Aral, Sinan Akyüz, Sacide Bolcan, Samim İğde, Fatma Melek Boral, Nilgün Ilgaz, Sevtap Dudu, Bedrettin Güreş, Semiray Sezgin ve Nesrin Aslan kitaplarını imzalayacak.

    8 Ekim Pazar günü ise Yalvaç Ural, Suat Suna, Mehmet Dener, Sacide Bolcan, Nilgün Ilgaz, Nihayet Yıldırım, Samim İğde, Gülfer Ceylan Güreş, Nesrin Aslan, Aydın Arif, Ahmet Turgut ve Ahmet Yavuz kitaplarını imzalayacak.

    Balbay, Meydan ve Değirmenci söyleşisi

    Kitap Günleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlerde 7 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da Mustafa Balbay, saat 19:00’da Sinan Meydan, 8 Ekim Pazar günü saat 12:00’de Aydın Arif, saat 14:00’de İrfan Değirmenci ve saat 16:00’da Ahmet Yavuz söyleşisi gerçekleşecek. Büyükçekmece Belediyesi’nce bu yıl ilki düzenlenen kitap günleri 8 Ekim Pazar akşamı sona erecek.

    ERGENEKON DAVASI KAPSAMINDA 4 YIL 277 GUN TUTUKLU KALDIKTAN SONRA 9 ARALIK'TA TAHLIYE OLAN CHP IZMIR MILLETVEKILI MUSTAFA BALBAY, ESI GULSAH BALBAY, KIZI YAGMUR VE OGLU DENIZ ILE BIRLIKTE  BIRLIKTE ANTALYA'DA TATIL YAPIYOR. BALBAY, TATILI SIRASINDA DHA EKIBINI KONUK ETTI. (FOTO:IBRAHIM LALELI/ANTALYA-DHA)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir