ALTIN 2.244,490,06%
BITCOIN 2103913-5,06%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KİTAPSEVERLENDEN BÜYÜKÇEKEMCE’YE YOĞUN İLGİ

KİTAPSEVERLENDEN BÜYÜKÇEKEMCE’YE YOĞUN İLGİ

ABONE OL
12 Kasım 2018 12:12
KİTAPSEVERLENDEN BÜYÜKÇEKEMCE’YE YOĞUN İLGİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Stantta yer alan Büyükçekmece’nin tarihi ve kültürel yapısını anlatan eserler özellikle Büyükçekmecelilerin ilgi odağı oldu. Kitap Fuarı’nın açılış törenine katılan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu yılda standları tek tek gezerek çok sayıda kitap satın aldı.

Büyükçekmece’nin kültür eserleri dikkat çekti

Büyükçekmece’nin kültürel ve tarihi değerlerinin kaleme alındığı “Büyük Medeniyetlerin Büyük Kenti Büyükçekmece” kitabı da fuarda dikkat çeken kitaplar arasında yer aldı. Dr. Hasan Akgün ve Doç. Dr. Yusuf Erbay’ın kaleme aldığı “Türkiye’de ve Avrupa’da Yerel Yönetimler” kitabı da yerel yönetimlerle ilgilenen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören kitaplar arasına girdi.

Meslektaşlarına Büyükçekmece’nin kitaplarını hediye etti

Kitapseverlerin akın ettiği TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda yer alan Büyükçekmece Belediyesi’nin standını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ziyaret etti. Meslektaşlarına Büyükçekmece Belediyesi’nin eserlerini hediye eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, stantları ziyaret eden misafirlerine teşekkürlerini iletti.  Kitapseverleri binlerce yazar ve kitapla buluşturan 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 18 Kasım tarihinde son bulacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: