• KIYASIYA YARIŞTILAR

    Büyükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Belediye Başkanlık Kupası Gençler Dağ Bisikleti Yarışı”nın bu yıl 3. kez gerçekleştirildi.

  • Büyükçekmeceli bisikletçilerin başarısının memnuniyet verici olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı D. Hasan Akgün, “Çocuklarımızın başarısı göğsümüzü kabarttı” ifadesini kullandı.

    Sağanak yağmur ve çamura aldırmadılar

    Kültürpark, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü ve Büyükçekmece Göl Havzası Güney – Batı kıyısını yarış parkuru yağan yağmurlu birlikte zorlu bir alana dönüşse de yarışmacıların performansı görmeye değerdi. Göl kıyısına özel olarak yerleştirilen dev boruların içinden ve üzerinden yapılan geçişler sırasında sporcular tepeden tırnağa çamura bulanarak farklı bir deneyim de yaşamış oldular. 1999, 2000, 2001, 2002 doğumlu kız ve erkek bisikletçilerin yağmur ve çamurla olan mücadelesi adeta nefesleri kesti.

    Kürsüye Büyükçekmece damgası

    Yarışmaların sonunda ise 1999 – 2000 doğumlu erkeklerde Kürşat Emin Beşiktepe 1. Arda Reşat Kaykısız 2., Seçkin Topal 3. olarak kürsüye çıkma başarısını elde etti.

    2001 – 2002 doğumlu erkeklerde Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi öğrencisi Mustafa Kaan Eren Çelik 1., Büyükçekmece Bisiklet İhtisas Kulübü’nden Emirhan Özbey 2., Büyükçekmece Bisiklet Kulübü’nden Muhammed Ali Eser 3. Oldu.

    Melis, erkekler kategorisinde birinci oldu!

    Kızlar kategorisinde kötü hava koşulları sebebiyle katılım olmayınca Melis Nur Keskin erkeklerle birlikte yarışarak 1.lik kürsüsüne çıktı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir