• Kök Hücre ile ortopedik ağrılara son

    Uluslararası ISSCA (International Society for Stem Cell Application) derneğinin her sene farklı bir ülkede düzenlediği “Kök Hücre Tedavilerindeki Gelişmeler ve Klinik Uygulamaları” Kongresi İstanbul’da Başlıyor…

  • Gençleşmede yanı sıra, Doku kayıplarında, iz ve yanık tedavilerinde yeni yöntem nedir ?

    Kök Hücre Tedavisi ile orta ve ileri yaşlardaki ortopedik ağrılar tarihe mi karışıyor…

    Moleküler Biyoloji ’den, Kök Hücre Tedavilerindeki En Son Gelişmelere TÜRKİYE,

    EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR…

    Uluslararası ISSCA Kök Hücre Derneği, bu sene Kök Hücre Tedavilerindeki Gelişmeler ve Klinik Uygulamaları (Advances in Stem Cell Therapies and Clinical Applications) başlıklı kongresini    28 Nisan 2018, Cumartesi günü İstanbul Hyatt Regency Oteli’nde gerçekleştiriliyor.

    Rejeneratif tıp ve hücresel uygulamalarının konu alınacağı konferansta bu alanda önemli çalışmalarda bulunmuş Uluslararası klinisyenler konuşmacı olarak davet edildi.

    Konferans oturumlarında, Özellikle Plastik Cerrahi, Kardiyoloji ve Ortopedi gibi alanlarında Rejeneratif tıp ve hücresel tedavi uygulamaları ele alınacak. Bunun yanında Kök hücre çalışma mekanizmaları temel bilimci yabancı konuşmacılar tarafından açıklanacak ve tedavi sırasında dikkat edilmesi gereken noktalar tartışılacak.

    Türkiye’deki hücresel tedavi uygulamaları yapan veya hücresel tedavi uygulamaları yapmayı planlayan hekimlerin davet edildiği konferansta Rejeneratif Tıp ve Hücresel Tedaviler detayları ile masaya yatırılacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir