• KÖPEKBALIĞI İZDİHAMI

    Marmara Denizi’nde yakalanan iki köpekbalığı dün ızgaralarda pişirilip ekmek arası yapılarak vatandaşa dağıtıldı. Köpekbalığı eti dağıtarak sıra dışı ikramda bulunan Balıkçı Kenan’ın tesislerinde adeta izdiham yaşandı. Eti vatandaşa dağıtılan köpekbalığının kemiği de deniz canlıları müzesine verildi

  • GÖZ ÖNÜNDE KESİLİP PİŞİRİLDİ

    Palamut ve hamsi sürüsünün peşine takılarak Marmara Denizi’ne ulaşan 4 metrelik 2 köpekbalığı dün İstanbul’da ekmek arası yapılarak vatandaşa bedava dağıtıldı. Balıkçı Kenan’ın Beylikdüzü Yaşam Vadisi Tesisleri’nde iki gün sergilendikten sonra dün vatandaşların gözü önünde parçalara ayrılan iki köpekbalığının devasa büyüklükteki akciğerleri de görenleri şaşırttı. Omega 3 yağı açısından zengin bir yapıya sahip köpekbalığının tadına bakmak için sabah erken saatlerden itibaren Balıkçı Kenan Tesisleri’ne gelen vatandaşlara balık ekmek ücretsiz olarak dağıtıldı.

    ETİ VATANDAŞA, KEMİĞİ MÜZEYE

    Herkesin köpekbalığı etinin tadına bakabilmesi için ücretsiz dağıttıklarını söyleyen Balıkçı Kenan Balcı, “Tadını merak eden vatandaşlarımız köpekbalığını dört gözle bekliyordu. Hafta sonunda sergiledik. Tezgahtayken de büyük bir ilgi gördü. Vatandaşlar köpekbalığıyla fotoğraflar çekildi” dedi. Etini vatandaşa dağıttıkları köpekbalıklarının kemiği, omurga ve iskeletinin de mumyalanacağını söyleyen Balıkçı Kenan Balcı, “Bu iki köpekbalığını da Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ne armağan ediyoruz” diye konuştu.

    img_1561

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir