• KORAY AVCI İZDİHAMI

    Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Büyükçekmece’de sahne alan Koray Avcı’yı yaklaşık 25 bin kişi dinledi.

  • Büyükçekmece’de gördüğü yoğun ilgiden son derece memnun olan Koray Avcı, sevilen şarkılarını amfi tiyatro ve Kültürpark’ı dolduran hayranlarıyla birlikte söyledi.

    Amfi tiyatro saatler öncesinde doldu

    18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin konser programları Koray Avcı ile son buldu. Büyükçekmece Kültürpark ve Kemal Sunal Amfi Tiyatro’ya saatler öncesinde akın eden Koray Avcı hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. Sanatçının sahneye çıkmasıyla birlikte başlayan coşku gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Koray Avcı, muhteşem sahne şovu ve sevilen şarkılarına eşlik eden binlerce hayranı ile Büyükçekmece’ye unutulmayacak bir gece yaşattı.

    “Hepimizi çok mutlu etti”

    Konser sonrasında sahneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kemal Sunal Amfi Tiyatro’da bulunan dinleyicilerin en az dört katı kadar dinleyicinin de Kültürpark’da konseri dinlediğini belirterek; “Artık bir dünya festivali olan Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Koray Avcı gibi sevilen bir sanatçıyı ağırlamak hem beni, hem de büyük Büyükçekmece ailemi çok mutlu etmiştir” diye konuştu.

    Başkan Akgün, Koray Avcı’ya Büyükçekmece’nin simgesi olan tarihi Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü maketi ve çiçek takdim etti.

    20622098_1378018035568742_6314772120355443353_n

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir