ALTIN 2.234,27-0,40%
BITCOIN 2061680-5,47%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KORDONBOYU TESİSLERİ GÜN SAYIYOR

KORDONBOYU TESİSLERİ GÜN SAYIYOR

ABONE OL
21 Mayıs 2018 11:11
KORDONBOYU TESİSLERİ GÜN SAYIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda projelendirilen ve yapımına başlanan Kordonboyu Sosyal Tesisi önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

Büyükçekmece’nin sosyal hayatına renk katacak 

Kordonboyu’nda hizmet veren eski dükkanların restore edilmesi sayesinde Büyükçekmece sahili, pek çok hizmeti barındıran yeni sosyal tesise kavuşacak. En uzun sahil şeritlerinden biri olan Kordonboyu’nda sosyal hayatın daha da canlanması ve sahile gelen vatandaşların çeşitli aktivitelerle kaliteli zaman geçirebileceği bir yaşam merkezi hazırlanıyor. Tesis içerisinde; çocuk oyun alanının da hizmet vereceği 372 metrekarelik bir restoran, içerisinde okuma salonunun da bulunduğu 510 metrekarelik bir kafe, 210 metrekarelik bar, 190 metrekarelik Taksim Kıraathanesi, 200 metrekarelik bir fitness salonu, soyunma odaları, mescit, kadın ve erkek kuaförü ve ayrıca, farklı hizmetler verecek toplamda 662 metrekarelik dört dükkan da bulunuyor.

Örnek bir sosyal tesis inşa ettik

Hayata geçirdiği sosyal yaşam projeleriyle fark yaratan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Merkezi’nin bölgedeki önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ifade ederek şunları söyledi: “Özellikle yaz aylarında Büyükçekmece Kordonboyu insan akınına uğrayan, çok önemli bir sosyal yaşam alanı. Biz de bunu düşünerek Kordonboyu’nun değerine değer katacak sosyal tesis projemizi hayata geçirme kararı aldık. Sahilde bulunan eski binayı tamamen yenileyerek içerisinde, kafesi, restoranı, fitness salonu kıraathanesi ve farklı birçok hizmeti bulunan yeni bir sosyal tesis inşa ettik. Büyükçekmece ailemizin ve ilçemize gelen konuklarımızın her türlü sosyal ihtiyacını karşılayabilecekleri örnek bir tesisi önümüzdeki günlerde hizmete açacağız.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: