• KÜÇÜKÇEKMECE İSTANBUL ÜÇÜNCÜSÜ

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi iç ve dış müdürlükleri, iştirak şirketleri ve İlçe Belediyeleri arasındaki dostluk bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlenen “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası Spor Şöleni' sona erdi.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel 35. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Birimleri ve İlçe Belediyeler arası spor şöleni futbol, voleybol, kano, masa tenisi ve yüzme branşlarında 40 gün süren müsabakalarla sona erdi.

    İBB Zeytinburnu Çırpıcı Spor Kompleksi’nde oynanan final maçında İSTAÇ A.Ş ile Arnavutköy Belediyesi karşılaştı.  1-1 sona eren maçın penaltı atışlarında 5-3’lük üstünlük sağlayan İSTAÇ A.Ş. turnuvanın şampiyonu olurken, İSTAÇ A.Ş. taraftarının sevinci görülmeye değerdi.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl büyük bir coşku içerisinde düzenlediği birimler, iştirak şirketleri ve ilçe belediyeleri arası spor şöleni oynanan final müsabakaları ve ödül töreni ile son buldu.

    Bu yıl 35.si düzenlenen Geleneksel Spor Şöleni’nde; futbolda 95 takım arasından 1.İSTAÇ A.Ş. , 2.Arnavutköy Belediyesi ve 3.Küçükçekmece Belediye futbol takımları dereceye giren takımlar oldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir