• KÜÇÜKÇEKMECE’DE CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Küçükçekmece’de de coşkuyla kutlandı.

  • Cumhuriyetin 95. yıldönümü etkinlikleri sabahın erken saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreniyle başladı. Küçükçekmece Belediye Başkanlığı önünde gerçekleşen törene İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    ÖĞRENCİLER GÖSTERİLERİNİ SAHNELEDİ

    Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, “ Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun. Cumhuriyetimizin 95. Yıl dönümü kutlu olsun” diyerek, katılımcıların bayramını tebrik etti.

    Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise, “ Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu hedef olan muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için daha çok çalışmamız ve üretmemiz gerekiyor. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’den 15 Temmuz’a tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

    Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ilçe protokolünün katılımıyla Halkalı Etap Stadı’nda devam etti. Öğrenciler, günün anlam ve önemine uygun hazırladıkları gösterilerini sahneleyerek, bayramı coşkuyla kutladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir