ALTIN 2.238,90-0,19%
BITCOIN 2068252-5,56%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

KÜÇÜKÇEKMECE’DE İÇ ANADOLULARI BULUŞTURAN FESTİVAL

KÜÇÜKÇEKMECE’DE İÇ ANADOLULARI BULUŞTURAN FESTİVAL

ABONE OL
20 Haziran 2018 12:01
KÜÇÜKÇEKMECE’DE İÇ ANADOLULARI BULUŞTURAN FESTİVAL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İç Anadolu Bölgesi’nin yöresel müzik ve lezzetlerinin tanıtıldığı festivalin ilk günü renkli görüntülere sahne oldu. Fevzi Çakmak Meydanı ev sahipliğinde gerçekleştirilen festivalde sahne alan ünlü şarkıcı Onur Şan, söylediği şarkılarla Küçükçekmecelilere coşku dolu bir gece yaşattı. Vatandaşlar, ünlü sanatçıya büyük ilgi gösterdi.

Konya, Tokat, Sivas, Niğde ve Yozgatlı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği gecede bölgenin yöresel sanatçıları Yavuz Emin Kuruçaylı, Mustafa Tatlıtürk ve Sami Çelik de sahne aldı. Sanatçıların söylediği oyun havalarında vatandaşlar çiftetelli oynayıp,halaylar çekti. Coşku ve eğlence dolu geceye AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de katıldı. 

Milletvekili Halis Dalkılıç vatandaşları selamlayarak, festivalde binlerce hemşeriyi bir araya getiren  Başkan Karadeniz’e teşekkür etti. 

BAŞKAN’DAN BİRLİK MESAJI

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında, “Bu alan İstanbul’un kamu eliyle yapılmış en büyük pazar alanı. Burada binlerce hemşerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. İlçede yapımı devam eden pazar yerlerini çok yakında teker teker hizmete sokacağız. Küçükçekmece’de pek çok projeyi hayata geçirdik. Sizleri yepyeni hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Alanda bulunan Hünerli Eller Çarşısı ve yöresel çadırlar da vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Karadeniz, Güneydoğu ve Doğu Anadolu ve Trakya- Rumeli gecelerine de ev sahipliği yapacak festival 3 gün boyunca devam edecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: