• KÜLTÜR-SANAT OKULLARI’NA MUHTEŞEM FİNAL

    Beylikdüzü Belediyesi tarafından açılan “BEYGEM Kültür Sanat, El Becerileri ve Dil Okulları” yıl sonu şenlikleri muhteşem bir kep atma ve sertifika töreni ile sona erdi.

  • Yaşam Vadisi’nde, yüzlerce yetişkin, genç ve minik sanatçı adayını bir araya getiren törende, yetenekli öğrencilerin müzik dinletileri ve dans gösterilerinin ardından kursiyerlere sertifikaları Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından takdim edildi.

    Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılan ‘BEYGEM Kültür-Sanat, El Becerileri ve Dil Okulları’nın yıl sonu şenlikleri Yaşam Vadisi’nde yapıldı. Öğrencilerin bağlama, gitar, keman, piyano dinletileri ve bale gösterileriyle renkli ve coşku dolu anlara sahne olan törende, mezun olan kursiyerlere sertifikalarını Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu takdim etti. Başkan İmamoğlu, yaptığı konuşmada “İnanıyorum ki kültür sanat kurslarımıza katılan çocuklarımız ve gençlerimiz, gelecekte çok daha başarılı işlere imza atacaklar ve biz gururlanacağız.” dedi.

    Başkan İmamoğlu, Ailelere ve Eğitmenlere Teşekkür Etti

    Yaşam Vadisi Sahnesi’nde düzenlenen kep atama töreninde yaptığı konuşmada, Beylikdüzü’nün kültür sanata ilgi gösteren bir ilçe olduğuna dikkat çeken Başkan Ekrem İmamoğlu, “Biz, şanslıyız. Beylikdüzü’ndeki tüm veliler hem kendileri adına hem de çocukları adına kültür sanat kurslarına büyük ilgi gösteriyorlar. Böyle güzel bir ilçede, böyle güzel insanlarla bir arada olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Bu ilçenin belediye başkanı olduğum için gururluyum. Çocuklarımızın kendi yeteneklerini fark etmelerini sağlayan, onlara özgüven aşılayan tüm eğitimcilerimize, sertifika alan yetenekli öğrencilerimize ve çocuklarını kültür sanat kurslarımıza gönderen tüm ailelere çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Yaşam Vadisi Sahnesi’nde düzenlenen kep atama ve sertifika törenine; Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra kursiyerler ve aileleri katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir