• KULÜP YÖNETİCİLERİ BULUŞTU

    Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün Yaşam Vadisi’nde bulunan Local Cafe’de düzenlediği kahvaltı organizasyonunda ilçedeki spor kulüpleri yöneticileri ile bir araya gelindi.

  • Spor ve sporcuya her zaman destek olacaklarını belirten Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, “Sporda dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek başarıyı yakalayacağız.” dedi.

    İlçedeki futbol, voleybol, basketbol, yüzme, sörf gibi dalların amatör ve profesyonel spor kulüplerinin yöneticileri ile kahvaltıda buluşan Beylikdüzü Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği önemin bir kez daha altını çizdi. Yaşam Vadisi’nde bulunan Local Cafe’de misafirlerini ağırlayan Beylikdüzü Belediyesi Meclis Üyesi Haluk Karataş, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz ve Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürü Fidan Gül, tüm katılım gösteren yöneticilere teşekkürlerini iletti. Başkan Yardımcısı Hoşgöz başarının dayanışma ile yakalanabileceğini ifade ederek, spor kulüplerinin daima yanında olacaklarını dile getirdi.

    Beylikdüzü Belediyesi Spor İşleri Müdürü Fidan Gül ise belirli başarı skalasını yakalamış ilçe spor kulüplerine gerekli durumlarda maddi ve lojistik destekte bulunacakları belirtti. Bu kahvaltıda buluşmalarının belediye olarak üstlendikleri misyonun kendilerine bir kez daha iletilmesi amacı taşıdığını söyleyen Gül, kulüplerin elde ettiği başarıları vatandaşa ve kamuoyuna duyurma noktasında da sorumlu olduklarını vurguladı. Ayrıca Beylikdüzü Belediyesi’nin açmış olduğu Yaz Spor Okulu ve Kış Spor Okulu’nda yetişen öğrencilerin ilçedeki ilgili spor kulüplerine geçişinin de desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Buluşmada birçok kulüp yöneticisi de fikirlerini sunarak, toplanış amacına katkıda bulundu.

    i%cc%87lc%cc%a7e-spor-kulu%cc%88bu%cc%88-yo%cc%88neticileri-4

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir